Radars de Google Maps

Telefon amb Google Maps

Google Maps és el servei de mapes més popular del món i milions de conductors depenen d'aquesta aplicació. És possible que ja l'hagis fet servir per obtenir adreces i conèixer les condicions del trànsit en temps real. Però, saps què són els radars de Google Maps?

La característica més útil de Google Maps per als conductors és la detecció de radars de trànsit. Això perquè utilitza punts de referència per alertar els conductors de la presència de radars de velocitat de la DGT a Espanya. D'aquesta manera, en conduir sabràs on i quan disminuir la velocitat del teu vehicle.

En aquest article, t'explicarem més de què tracten els radars de Google Maps, com funcionen i com activar-los amb un pas a pas senzill. Continua llegint i assabenta't d'una de les innovacions més recents de la gegant de les tecnologies: Google.

Què són els radars de Google Maps?

Radars de Google Maps, que són

Són advertiments integrats a l'aplicació Google Maps que us permetran detectar la ubicació de radars de velocitat al llarg de les teves rutes. Aquestes alertes de radars de Google Maps apareixen com a petites icones al mapa de l'aplicació.

Per això, Google Maps utilitza informació d'altres usuaris mitjançant la utilització de dades d'ubicació crowdsourced. L'app afegeix al mapa les alertes d'altres conductors que han informat la presència de radars de trànsit al llarg de les rutes.

D'aquesta manera, quan els conductors suficients donen la ubicació específica d'un radar, Google Maps afegeix una icona d'advertència en aquest lloc. En aquest sentit, l'aplicació depèn en gran mesura d'aquests informes crowdsourced per mantenir actualitzades les vostres advertències de radars.

Si bé es qüestiona la detecció de radars de Google Maps, Google afirma que l'objectiu principal és augmentar la consciència sobre els límits de velocitat. Així mateix, fomentar els millors hàbits de conducció entre els conductors.

Com puc activar les alertes de radars de Google Maps?

Per rebre alertes de radars a Google Maps, simplement has d'assegurar-te que les alertes de veu estiguin habilitades. De totes maneres, sense aquestes alertes, pots visualitzar els radars a la ruta establerta, representats per una càmera dins d'un cercle taronja. Aquest símbol apareixerà durant el trajecte.

El procediment per activar els advertiments de radars de velocitat és molt senzill. No obstant això, els passos poden variar lleugerament d'acord amb la versió de Google Maps que utilitzeu. Però, en general, podeu activar les alertes seguint aquestes instruccions:

Passos per activar alertes de radars de Google Maps2

  1. Obre l'aplicació Google Maps al telèfon.
  2. Fes clic a la foto del teu perfil a la part superior dreta.
  3. A continuació, el botó «Paràmetres".
  4. Un cop allà, després feu clic a «Configuració de navegació» o “Navegació”, sota l'opció “So i veu”.
  5. Activa els botons “només alertes"I"So activat”. L'opció “Només alertes” us anunciarà quan sigui detectat un radar a la ruta. L'altre botó us donarà altres indicacions sobre el recorregut.
  6. Puja el volum de les notificacions perquè us assegureu d'escoltar l'avís, especialment si escolteu música o parleu amb altres passatgers mentre conduïu.
  7. Els advertiments de radars de Google Maps ara apareixeran automàticament com petites icones de color taronja als mapes quan estiguis a la via de conducció.

Passos per activar alertes de radars de Google Maps

Coneix la localització dels radars

Per iniciar aquest procés no hauríeu d'estar conduint. Fes-ho abans de començar el teu recorregut, ja que no és recomanable utilitzar el mòbil mentre es condueix. Per motius de seguretat us recomanem guiar-vos només pels avisos de veu sense mirar la pantalla del terminal. Per conèixer la localització dels radars de Google Maps procedeix així:

  1. Obre l'aplicació de Google Maps en el teu telèfon mòbil.
  2. Assegureu-vos que la funció de ubicació del teu terminal estigui activada.
  3. Introduïu la vostra destinació a l'aplicació.
  4. Seleccioneu la ruta més adequada pel teu recorregut.
  5. Prem el botó «Inicia".
  6. Una línia blava us mostrarà la ruta i els possibles radars en l'itinerari.
  7. Pots fer clic a la imatge de cada radar per obtenir més informació.

No obstant això, per raons de seguretat a la ruta, aquesta funcionalitat desapareixerà visualment de la pantalla. Tot i això, l'aplicació t'informarà verbalment amb certa antelació sobre la posició de cada punt de control de velocitat.

Què cal fer si la informació dels radars de Google Maps no apareix?

Si la inf No m'apareixen els radars

ormació sobre la ubicació de els radars no apareix al telèfon mòbil, segueix aquests passos per activar la funció:

  1. Accedeix a l'aplicació de Google Maps.
  2. Prem el botó «Capes» situat al cantó superior dret.
  3. Obre del menú 'Detalls» del mapa.
  4. Seleccioneu el menú «Trànsit".
  5. S'activarà la capa que t'informarà sobre cada radar a la ruta que vulguis programar.

Altres aplicacions per rebre alertes de radars

També, pots provar amb altres aplicacions que ofereixen alertes de radars mentre condueixes. La operativitat d'aquestes aplicacions és bàsicament semblant a la de Google Maps encara que proporcionen opcions diferents. Algunes de les aplicacions més populars són:

  • Waze: és una aplicació de navegació social que permet als conductors compartir informació del trànsit en temps real, incloent alertes de radars. Waze utilitza la informació proporcionada per la comunitat per notificar als conductors sobre accidents, radars i altres perills a la carretera.
  • TomTom Speed ​​Cameres: és una altra aplicació que proporciona alertes de radars de velocitat i càmeres de semàfor en temps real. Laplicació també ofereix informació sobre límits de velocitat i zones perilloses.
  • Radardroid Lite: utilitza la base de dades de radars de la comunitat d'usuaris de Radardroid per proporcionar alertes de veu sobre els radars disposats a la ruta. Laplicació també ofereix informació sobre límits de velocitat i zones perilloses.

Si bé aquestes aplicacions poden ser útils per mantenir-te informat sobre radars i altres incidències a la carretera, és important seguir les normes de trànsit i conduir de manera segura en tot moment.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*