екран на паметен телефон

Како да инсталирате дигитален сертификат на Андроид

Ако обично спроведувате процедури за Министерството за финансии или која било друга владина агенција користејќи го вашиот мобилен телефон со Android, веројатно е дека треба да инсталирате…