2048, el joc trencaclosques Android, dels més valorats a Google Play

2018 trencaclosques joc Android

Coneixes 2048 el joc Android? T'agraden els jocs trencaclosques amb què pots passar hores entrenant el teu cervell? Aleshores 2048 no pot faltar al teu smartphone.

Es tracta d'un joc de números, que a priori pot semblar força senzill, però que conforme vas pujant de nivell es va complicant força. I malgrat el simple de la seva mecànica és un dels jocs més addictius de la Play Store.

2048, dels millors jocs de trencaclosques, senzill però enganxa

Com es juga a 2048

La mecànica del 2048 és en principi molt senzilla. Quan obris el joc, et trobaràs una quadrícula amb una sèrie de números, tots ells potència de 2. I el que hauràs de fer és simplement lliscar les quadrícules, perquè dos quadres amb el mateix nombre quedin units. Per això hauràs d'anar aprofitant els quadres que quedin lliures i poder moure la resta.

Quan uns dos números iguals se sumaran. És a dir, si unes dues 2 es convertiran en un 4. La idea és que segueixis movent més i més quadrícules fins que aconsegueixis el número 2048. Fins i tot podràs seguir fins que només et quedi un quadre final.

2018 joc Android

Grandàries de tauler

pots triar diferents mides de tauler perquè vagi augmentant la dificultat. El més senzill és el de 3×3, que et recomanem si és la primera vegada que jugues. El clàssic és de 4×4, que és el que gaudeixen la majoria dels jugadors.

Però si arriba un moment en què et quedes curt, pots continuar augmentant la dificultat. Pots trobar també taulers de 5×5, de 6×6 i fins a un mode gegant de 8×8. D'aquesta manera, sempre en trobareu un que s'adapti a les vostres pretensions.

2018 joc Android

Interfície senzilla del joc de trencaclosques

Si no us agraden els jocs massa complicats, 2048 segueix sent una bona opció per a tu. I és que la interfície és extremadament senzilla. D'aquesta manera, en el moment en què obris l'aplicació al mòbil, sabràs com jugar de manera pràcticament instintiva. Per moure les quadrícules, simplement hauràs de tocar cadascun dels quadres.

Si vols anar superant-te a tu mateix, podràs gaudir també d'un tauler on podràs veure els teus puntuacions més altes. La possibilitat d'anar millorant dia a dia segur que fa que t'enganxis encara més a un joc ja de per si mateix addictiu. A tontinuació tens el vídeo, per si et queda algun dubte amb el joc 2048.

https://youtu.be/FesMNxxXWs4

Descarregar 2048 el joc trencaclosques

Aquest joc Android és totalment gratis, i el seu èxit ha estat tal, que ja compta amb 10 milions de descàrregues. Si vols provar-ho, pots fer-ho al següent enllaç de la caixa d'apps:

2048
2048
Desenvolupador: Androbaby
preu: Gratuït

Has jugat mai al 2048 i vols explicar-nos les teves impressions? Coneixes altres jocs de trencaclosques que puguin resultar interessants? Et convidem que ens ho expliquis, a la secció de comentaris.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*